Nuttige weetjes

Aandacht voor kids

Kinderen zijn er graag bij en daar houden we rekening mee. Ze kunnen kleuren, filmpjes-kijken, ravotten op het touwenparcour buiten, spelen in de kids corner en natuurlijk een heerlijk mondje mee-eten.

Afhankelijk van hun leeftijd bieden we aangepaste kinderformules aan.

Er is ook een kindersurprise. Vraag ernaar mochten we dit hebbedingetje per ongeluk vergeten.

Uitgebreide receptie

Omdat het inbegrepen aperitief pas wordt geserveerd als iedereen aan tafel zit, laat het eerste glas soms op zich wachten omdat er tussen de aankomst van de eerste én de laatste gast vaak wat tijd zit.

Voor 10 euro serveren we een extra uur lang:
feestelijke Brut ‘Baron de Noble Cœur”,
sprankelende kir “Les Grands Seigneurs”
en fruitsap plus vier heerlijke hapjes.
Of we maken een formule naar uw wensen en budget.

Cadeau voor jarigen

Elke jarige, gerekend vanaf het weekend voor tot en met het weekend na de verjaardag, krijgt een kortingsbon van 25€ voor een volgend restaurantbezoek.

Een lekker cadeau

Onze cadeaubon is een origineel geschenk. De waarde bepaalt u zelf. Koop uw bon in het restaurant en geef uw vrienden en familie een diner in één van de Eccellenza locaties cadeau.

Onze sprankelende fles kir ‘Les grands Seigneurs’ en de luxefles Brut ‘Baron de Noble Cœur’ zijn een prachtig cadeau om te geven aan vrienden en/of familie. Vraag erna of contacteer ons via mail.

Feestelijke extra’s

Voor € 35,00 per fles schenken we Champagne in plaats van het inbegrepen aperitief en de geselecteerde wijnen. Als u dit wenst, vraag het ons aub want we willen u dit zeker niet opdringen.

Als u andere wijnen verkiest boven de door ons zorgvuldige geselecteerde huiswijnen, vraag onze wijnkaart.

Gratis wifi

We bieden u gratis WIFI aan in al de Eccellenza locaties.

Naam: FreeWifi
Paswoord: Eccellenza