Gezellig tafelen
bij Het Koetshuys

Het Koetshuys ligt op het idyllische domein van Kasteel d’Aertrycke. Vanuit elke hoek van ons restaurant kan u de schoonheid van de omgeving bewonderen terwijl u in onze zaak culinaire hoogtepunten beleeft. De oude faisanterie werd omgetoverd tot een sfeervolle brasserie/restaurant waar u terecht kunt voor een gevarieerd aanbod aan verrassende klassiekers, fondue, tafelgrill of een lekkere pannenkoek. Kortom: gastronomie in een spectaculair kader.

Tijdens de maanden juli en augustus kan u dagelijks gezellig tafelen in ons restaurant van 12u tot ’s avonds laat. Tijdens het jaar is onze zaak geopend op zaterdagavond vanaf 19u en zondagmiddag vanaf 12u.

Buiten de openingsuren van onze locaties kan u vanaf 25 personen genieten van onze menu’s en vanaf 50 personen kan u gebruik maken van onze buffet opties. Deze formules zijn ook beschikbaar voor minder personen maar dan wordt het minimum aantal vereiste personen aangerekend i.p.v. het werkelijk aantal personen.

Ons professionele team staat altijd voor u klaar om uw event naar uw wensen aan te passen. Altijd maatwerk, altijd een nieuwe uitdaging, dat doen we graag.

Onze formules

 

Bekijk hier onze ruime waaier aan keuzemogelijkheden in Het Koetshuys.
Heeft u vragen of wenst u een formule op maat laat het zeker niet na om ons te contacteren.

ONZE TROEVEN

Wij verwelkomen u graag het hele jaar door

Restaurant – tearoom elke dag in juli en augustus open vanaf 12u tot ’s avonds laat. Tijdens het jaar open op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19u en op zondag vanaf 12u.
Altijd open buiten de openingsuren bij reservatie van min. 25 personen.

Voor elke belevenis maken we een formule op maat.

Naast onze vertrouwde all-in formules bieden wij ook de mogelijkheid om uw evenement en de organisatie ervan een persoonlijke touch te geven.

Ons professionele team staat altijd voor u klaar om uw event naar uw wensen aan te passen. Altijd maatwerk, altijd een nieuwe uitdaging, dat doen we graag.

Kinderen zijn er graag bij en daar houden we rekening mee.

De kleinste van de familie kunnen kleuren, filmpjes-kijken, buiten ravotten op het springkasteel (van 1/4 tot 30/9), spelen in de kids corner en natuurlijk een heerlijk mondje mee-eten aan het buffet met aangepaste prijzen.

Enkel bij het Koetshuys kunt u genieten van fondue en tafelgrill. Lekker gezellig met uw partner of familie en vrienden.

Kies uit een van onze vele mogelijkheden met vis en/of vlees telkens geserveerd met verse frietjes, saladebar en huisbereide sausjes. En dit alles in een gezellig, warm interieur.

Eccellenza referenties

VOLG ONS

Volg ons op sociale media en blijf
op de hoogte van al het Het Koetshuys en Eccellenza-nieuws.

   

CONTACTEER ONS

Telefoon: +32(0)50/221 929
E-mail: info@hetkoetshuys.be
Website: www.hetkoetshuys.be

Zeeweg 42, 8820 Torhout

RESTAURANT OPEN

Vrijdagavond: Vanaf 18u00
Zaterdagavond: Vanaf 18u00
Zondagmiddag: Vanaf 12u00
Buiten de openingsuren geopend
mits reservatie van min. 25 pers.

Tijdens de maanden juli en augustus
elke dag open vanaf 12u